Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden

Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden groeit . Deze Tuinkers wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden (100 g) zijn een heerlijke toevoeging aan jouw gerechten. Deze kiemzaden hebben een verrassend frisse, pittige en mosterdachtige smaak. Je kunt de kiemen gebruiken in salades om een verkwikkende kick toe te voegen, als smakelijk broodbeleg of zelfs door je favoriete soep voor een extra boost aan smaak. Naast de geweldige smaak, zitten deze tuinkers-kiemen boordevol voedingsstoffen. Ze bevatten plantaardige eiwitten, vitamines zoals vitamine A en C, antioxidanten, enzymen, vezels en mineralen. Deze kleine spruiten zijn ook nog eens gemakkelijk verteerbaar en opneembaar door je lichaam. Na ongeveer een week zijn ze klaar om te worden geoogst en te worden genoten. Wat dit product nog beter maakt, is dat er bij de productie geen gebruik gemaakt wordt van pesticiden of andere chemische middelen. Zo kun je met een gerust hart genieten van deze gezonde en smaakvolle tuinkers-kiemen. Voeg een vleugje vitaliteit toe aan jouw maaltijden met de Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden bloeit . 

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden is Tuinkers. Heerlijk om mee te koken.

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Gaiagoods Tuinkers Kiemzaden vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.