Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream

Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream

"Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream is een prachtige compacte potpaprika. Het is perfect voor de teelt op een zonnige plek, beschermd tegen de wind, op uw balkon of in uw kleine tuin. Deze paprika heeft een krachtige groei en mooie vertakking. Het beste van alles is dat het een zeer hoge opbrengst heeft van glanzende vruchten die van groen naar een prachtige oranje kleur rijpen. De smaak van de Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream is meer dan uitstekend. Het heeft een heerlijk zoete smaak met een licht pikante ondertoon. Bovendien zijn de oranje vruchten niet alleen zoet, ze bevatten ook verschillende mineralen en een overvloed aan vitamines B en C. Met een hoogte van ongeveer 40 cm is deze potpaprika perfect voor zowel binnen als buiten teelt. Om de Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream te kweken, kunt u ervoor kiezen om het onder glas op een zaaibed te zaaien of direct in 10 cm potjes. Zodra de zaailingen opkomen, is het belangrijk om ze te verspenen en later in een koude kas of buiten op een warme, beschutte plaats uit te planten. Met deze prachtige potpaprika kunt u genieten van een overvloedige oogst en een heerlijke smaakervaring. Probeer het vandaag nog en ervaar de zoete en pikante smaak van de Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream!".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream

De Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Potpaprika Tangerine Dream vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.