Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint

Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint groeit Jan-Dec. Deze Sla wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint

Aantal in verpakking6 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint

"Met ons Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint breng je een overvloed aan smaken en kleuren in je moestuin. Dit assortiment bevat maar liefst 36 verschillende soorten groente- en kruidenzaden, zorgvuldig gerangschikt op rijen. Elk zaadlint of zaaimat is voorzien van 6 rijen zaden, waardoor je in totaal 6 zaadlinten of zaaimatten ontvangt. Deze zaden zijn speciaal ontworpen om perfect te passen in de bekende groene zaaitrays of kweekbakken van 20 x 32 cm. Dankzij de handige indeling op rijen kun je gemakkelijk de groei en bloei van elke plant volgen. Bovendien maakt dit zaadlint het zaaien en planten een eenvoudige klus, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het uitlijnen van de zaden. Met dit assortiment kun je een gevarieerd en kleurrijk scala aan groenten en kruiden kweken, van knapperige sla en sappige tomaten tot aromatische basilicum en pittige radijsjes. Geef je moestuin een vliegende start met onze Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint, en geniet van een overvloedige oogst vol smaak en gezondheid.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint

De Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint kan je Jan-Dec zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint bloeit nvt. 

De Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Groentezaden assortiment 36 soortenzaadlint vind je 6 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.