Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1

Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1

Aantal in verpakking12 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze compacte plant heeft geen bestuiving door insecten nodig, wat resulteert in een overvloed aan vruchten per plant. Dankzij de compacte groei is deze komkommer ideaal om te kweken in grote potten of zelfs in kleine moestuintjes op de vierkante meter. Om de plant te ondersteunen, kun je een eenvoudig hekwerkje gebruiken. Deze plant beloont je met heerlijk knapperige en niet-bittere komkommers van ongeveer 15 cm lang. Het is belangrijk om de vruchten op tijd te plukken, zodat er nieuwe groei kan plaatsvinden. Met de Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 kun je genieten van een continue aanvoer van smakelijke komkommers, rechtstreeks uit je eigen tuin. Voeg deze plant toe aan je collectie en geniet van de verse en gezonde oogst die het je zal bieden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Patio Snacker F1 vind je 12 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.