Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer

Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer groeit Voorjaar - Zomer - Najaar. Deze Peper wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer

Aantal in verpakking14 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer

Voeg kleur en smaak toe aan uw tuin met dit fantastische pakket van peper- en paprikazaden! Met maar liefst 14 verschillende soorten pepers en paprika's kunt u genieten van een ware smaakexplosie. Elke variëteit in dit pakket heeft zijn eigen unieke kenmerken, zoals een intense smaak, verschillende hittegraden, diverse groottes, verrassende vormen en unieke groeipatronen. Dit pakket is met zorg samengesteld om u maximale diversiteit en smaak te bieden. U krijgt de kans om een breed scala aan pepers in uw tuin of kas te laten groeien en te experimenteren met verschillende culinaire creaties. Of u nu houdt van zoete, milde of hete pepers, of liever traditionele of exotische paprika's wilt kweken, dit pakket zal aan al uw behoeften voldoen. Laat uw smaakpapillen dansen terwijl u geniet van een kleurrijk spektakel in uw tuin. Met dit peper- en paprikazaden pakket haalt u niet alleen variatie en smaak in huis, maar ook een ware eyecatcher voor uw tuin. Bereid u voor op een seizoen vol heerlijke gerechten en een tuin vol prachtige kleuren!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer

De Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer kan je Voorjaar - Zomer - Najaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer bloeit Niet van toepassing. 

De Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Peperzaden en Paprikazaden Pakket 14 Soorten Organifer vind je 14 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.