Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Basilicum Genovese

Buzzy® Organic Basilicum Genovese

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Basilicum Genovese groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Basilicum Genovese

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Basilicum Genovese

Met de Buzzy® Organic Basilicum Genovese kunt u nu uw eigen basilicum op een milieuvriendelijke en biologische manier kweken. Deze zorgvuldig geselecteerde basilicumvariëteit is afkomstig uit Genovese, Italië, en staat bekend om zijn intense aroma en overheerlijke smaak. Met dit kweekpakket kunt u uw eigen verse basilicum oogsten, zodat u altijd kunt genieten van de meest verse en smaakvolle ingrediënten in uw gerechten. Wat dit kweekpakket echt bijzonder maakt, is dat het volledig biologisch is. De zaden zijn afkomstig van biologische teelt en het speciale kweeksubstraat bevat alleen natuurlijke voedingsstoffen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw basilicum op een duurzame en verantwoorde manier groeit, zonder gebruik te maken van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Bovendien is dit pakket ook nog eens eenvoudig in gebruik, zelfs als u geen groene vingers heeft. Met uw eigen Buzzy® Organic Basilicum Genovese kunt u niet alleen genieten van de heerlijke smaak en geur van verse basilicum, maar ook uw eigen biologische pesto maken. Voeg gewoon een handvol verse basilicumblaadjes, samen met wat knoflook, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en olijfolie toe aan uw blender en mix tot een romige en smaakvolle pesto. Of voeg de verse basilicumblaadjes toe aan uw salades, pasta's, soepen en sauzen om een vleugje frisheid en aroma toe te vo.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Basilicum Genovese

De Buzzy® Organic Basilicum Genovese kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Basilicum Genovese bloeit . 

De Buzzy® Organic Basilicum Genovese is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Basilicum Genovese kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Basilicum Genovese groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Basilicum Genovese vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.