Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Citroenbergamot

Kruiden zaden Citroenbergamot

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Citroenbergamot groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Citroenbergamot

Aantal in verpakking1000 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Citroenbergamot

De Kruiden zaden Citroenbergamot zijn een must-have voor elke kruidentuin. Deze prachtige plant met haar verleidelijke citroengeur en delicate lichtpaarse bloemen voegt niet alleen kleur toe aan je tuin, maar trekt ook bijen en vlinders aan. De perfecte manier om je tuin te laten bruisen van leven en natuurlijk evenwicht te bevorderen. Maar dat is niet alles! Het veelzijdige blad van deze plant kan gebruikt worden in verschillende gerechten, zoals stoofpotten, soepen, sauzen en zelfs in kruidenboter. De subtiele citroensmaak voegt een verfrissend en verrukkelijk element toe aan je culinaire creaties. Bovendien is de Citroenbergamot rijk aan essentiële oliën die niet alleen zorgen voor een heerlijke smaak, maar ook bekend staan om hun kalmerende en ontspannende eigenschappen. Met de Kruiden zaden Citroenbergamot haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een bron van culinaire inspiratie en natuurlijk welzijn. Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de heerlijke geur en smaak van deze bijzondere plant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Citroenbergamot

De Kruiden zaden Citroenbergamot kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Citroenbergamot bloeit zomer. 

De Kruiden zaden Citroenbergamot is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Citroenbergamot kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Citroenbergamot groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Citroenbergamot vind je 1000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.