Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino

BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino groeit voorjaar - zomer. Deze Aubergine wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino

Potaubergine Bambino is een uitstekende keuze voor liefhebbers van biologisch tuinieren. Deze kleine, ronde paarse aubergines zijn perfect voor het kweken in potten. Met een grootte van ongeveer 4 cm zijn ze gemakkelijk te verzorgen en passen ze perfect op een balkon of terras. De vruchten van de Potaubergine Bambino beginnen groen en rijpen geleidelijk naar een prachtige, glanzende donkerpaarse kleur. Met een vroeg rijpingsproces kunnen ze al na ongeveer 45 dagen na het overpotten worden geoogst. Dit betekent dat je snel kunt genieten van je eigen verse, biologische aubergines. Deze auberginesoort is speciaal geselecteerd om compact te blijven en niet te groot te worden. Hierdoor is het ideaal voor mensen met beperkte ruimte, zoals een balkon of een kleine tuin. Met de Potaubergine Bambino kun je nu genieten van heerlijke, zelfgekweekte aubergines, zelfs als je geen grote tuin hebt. Voeg wat groen toe aan je balkon en geniet van de smaakvolle oogst van deze biologische aubergine zaden.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino

De BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino bloeit zomer. 

De BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino is Aubergine. Heerlijk om mee te koken.

De BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze BIO aubergine zaden Potaubergine Bambino vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.