Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® KropslaDuits

Buzzy® KropslaDuits

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® KropslaDuits groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® KropslaDuits

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® KropslaDuits

De Buzzy® KropslaDuits is een fantastisch zaadpakket dat garant staat voor een overvloedige oogst van heerlijke kropsla. Dit zaadpakket is speciaal samengesteld om te worden gezaaid in de periode van februari tot maart, onder glas of in een beschermde omgeving. Met de Buzzy® KropslaDuits kun je genieten van verse, knapperige sla rechtstreeks uit je eigen moestuin! Deze hoogwaardige zaden zorgen voor een gezonde en smaakvolle oogst. De Buzzy® KropslaDuits is gemakkelijk te kweken en vereist weinig onderhoud. Zaai de zaden op een zaaibed onder glas en geef ze de juiste hoeveelheid water en zonlicht. Vanaf half maart kunnen de zaailingen worden verplaatst naar de volle grond, waar ze kunnen uitgroeien tot prachtige, volgroeide sla. Met de Buzzy® KropslaDuits heb je altijd verse sla binnen handbereik. Je kunt de bladeren plukken wanneer ze jong en mals zijn, of wachten tot de krop volledig is ontwikkeld. Voeg deze heerlijke kropsla toe aan je salades, sandwiches of gebruik het als een smakelijke garnering voor je favoriete gerechten. Met de Buzzy® KropslaDuits breng je een stukje natuur in je eigen keuken en geniet je van de smaak van verse, zelfgekweekte sla.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® KropslaDuits

De Buzzy® KropslaDuits kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® KropslaDuits bloeit . 

De Buzzy® KropslaDuits is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® KropslaDuits kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® KropslaDuits groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® KropslaDuits vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.