Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Zaden Kamille

Van Hemert Zaden Kamille

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Zaden Kamille groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Zaden Kamille

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdMei - september
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Zaden Kamille

Van Hemert Zaden Kamille is een prachtig eenjarig kruid dat gemakkelijk te telen is. Deze kamille heeft schattige witte bloempjes die lijken op kleine margrieten, met een vrolijk geel hartje. Het is een veelzijdige plant die zowel in de siertuin, de kruidentuin als de wildeplantentuin gezaaid kan worden. Deze kamille is niet alleen decoratief, maar heeft ook een heerlijk aroma. De geur van de bloempjes is subtiel en kalmerend, waardoor ze perfect zijn om een rustgevende sfeer te creëren in je tuin. Daarnaast heeft kamille ook vele culinaire en medicinale toepassingen. Je kunt de bloempjes gebruiken om een heerlijke kamillethee te maken, die bekend staat om zijn ontspannende eigenschappen. Met Van Hemert Zaden Kamille voeg je niet alleen schoonheid toe aan je tuin, maar ook een vleugje rust en welzijn. Zaai deze aromatische plant en geniet van de prachtige bloemen en het heerlijke aroma dat het met zich meebrengt.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Zaden Kamille

De Van Hemert Zaden Kamille kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Zaden Kamille bloeit Mei - september. 

De Van Hemert Zaden Kamille is . Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Zaden Kamille kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Zaden Kamille groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Zaden Kamille vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.