Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad

Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad groeit . Deze Broccoli wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Dit ras is vroeg, snelgroeiend en zeer productief, waardoor het perfect is voor zowel zomer- als herfstteelt. Het is echter belangrijk om te weten dat deze broccoli niet goed tegen kou kan. Daarom is het aan te raden om binnen voor te zaaien in maart en april, zodat de jonge plantjes kunnen gedijen voordat ze buiten worden geplant. Naarmate de grond warmer wordt, kunnen de plantjes van mei tot juli worden uitgeplant. En het beste van alles is dat je slechts 3 tot 5 maanden hoeft te wachten voordat je kunt oogsten. Van juli tot oktober kun je genieten van heerlijke, smaakvolle broccoli uit je eigen tuin. Dit ras staat bekend om zijn mooie compacte kroppen en is ook nog eens resistent tegen veel voorkomende ziekten. Met de Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad kun je niet alleen genieten van verse, gezonde groenten, maar ook van een prachtige toevoeging aan je tuin. Begin vandaag nog met zaaien en zie hoe deze biologische broccoli je tuin transformeert in een groen paradijs!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad bloeit . 

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Broccoli Belstar F1- biologischtezaad vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.