Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Lemon

Sluis Garden Komkommer Lemon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Lemon groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Lemon

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Lemon

De Sluis Garden Komkommer Lemon is een uniek en bijzonder oud landras dat al sinds 1894 bestaat. Deze komkommers hebben een lichte en gemakkelijke verteerbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor mensen met een gevoelige maag. De vorm van de komkommers is vergelijkbaar met die van citroenen, waardoor ze niet alleen geschikt zijn voor inmaak in zuur, maar ook voor verse snijden en het toevoegen aan uw favoriete salades. Dit ras staat bekend om zijn uitzonderlijke productiviteit en zijn vermogen om te gedijen in verschillende omstandigheden. De Sluis Garden Komkommer Lemon is zeer resistent tegen roest en droogte, waardoor het een ideale keuze is voor zowel vlakveldsteelt als teelt aan draad in de vollegrond. Voor een optimale groei en ontwikkeling is het aan te raden om de zaden eerst binnenshuis onder glas voor te zaaien, in potjes van ongeveer 10 cm. Wanneer de plantjes voldoende zijn gegroeid, kunnen ze op een zonnige en goedbemeste plek in de tuin worden geplant, bij voorkeur niet eerder dan eind mei. Zorg ervoor dat de planten voldoende beschutting krijgen, zodat ze beschermd zijn tegen harde wind en extreme omstandigheden. Met de Sluis Garden Komkommer Lemon kunt u genieten van heerlijke, sappige komkommers die niet alleen een verfrissende toevoeging zijn aan uw maaltijden, maar ook een prachtige aanvulling vormen op uw tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Lemon

De Sluis Garden Komkommer Lemon kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Komkommer Lemon bloeit . 

De Sluis Garden Komkommer Lemon is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Lemon kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Lemon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Lemon vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.