Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Basilicum Siam Queen

Sluis Garden Basilicum Siam Queen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Basilicum Siam Queen groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Basilicum Siam Queen

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Basilicum Siam Queen

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen is een unieke toevoeging aan elke tuin of keuken. Het blad van deze plant heeft een heerlijke kruidige en aromatische smaak, die zich ergens tussen kaneel en anijs bevindt. Deze smaaksensatie is perfect om toe te voegen aan tal van gerechten, maar pas op het laatste moment om de smaak zo vers mogelijk te houden. Naast zijn culinaire eigenschappen is de Sluis Garden Basilicum Siam Queen ook een prachtige sierplant. De topbladeren van deze plant kleuren van groen naar rood, waardoor het een opvallende toevoeging is aan elk bloemperk of pot. Het is een lust voor het oog en zal zeker de aandacht trekken van iedereen die het ziet. Om de Sluis Garden Basilicum Siam Queen te laten groeien, moet je de zaden onder glas zaaien zonder ze te bedekken. Druk ze lichtjes aan en houd de grond vochtig. Zodra de plantjes groot genoeg zijn, kunnen ze worden verplaatst naar potten, bakken of een warme plek in de volle grond. Op deze manier kun je niet alleen genieten van de heerlijke smaak, maar ook van de esthetische schoonheid van deze prachtige plant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Basilicum Siam Queen

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen bloeit . 

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Basilicum Siam Queen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Basilicum Siam Queen vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.