Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co Courgette Cocozelle

Van Hemert Co Courgette Cocozelle

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co Courgette Cocozelle groeit Voorjaar - zomer. Deze Courgette wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co Courgette Cocozelle

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Co Courgette Cocozelle

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle is een uniek Italiaans ras met lange vruchten die prachtig gestreept zijn en een uitstekende smaak hebben. Deze courgette is van nature zo smaakvol dat het belangrijk is om de vruchten niet te groot te laten worden, omdat dit de smaak kan beïnvloeden. Deze veelzijdige courgette kan op vele verschillende manieren worden verwerkt in diverse gerechten. Van het toevoegen aan pasta's en ovenschotels tot het grillen en vullen met heerlijke ingrediënten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een ander interessant aspect van de Van Hemert Co Courgette Cocozelle is dat de jonge vruchten ook rauw gegeten kunnen worden. Voeg ze toe aan salades of snijd ze in dunne plakjes voor een frisse en knapperige toevoeging aan uw gerechten. Met zijn unieke uiterlijk en voortreffelijke smaak is de Van Hemert Co Courgette Cocozelle een absolute must-have in de moestuin. Ontdek zelf de vele culinaire mogelijkheden die deze courgette biedt en geniet van een heerlijke en gezonde toevoeging aan uw maaltijden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co Courgette Cocozelle

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle bloeit Zomer. 

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co Courgette Cocozelle groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co Courgette Cocozelle vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.