Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Click And Grow navulling Experimenteel

Click And Grow navulling Experimenteel

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click And Grow navulling Experimenteel groeit Gans het jaar in LED-binnentuinen. Deze wordt maximaal 25 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click And Grow navulling Experimenteel

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJanuari t/m december
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click And Grow navulling Experimenteel

De Click And Grow navulling Experimenteel is de ideale aanvulling voor jouw Smart Garden 3 of Smart Garden 9. Met dit 3-pack van experimentele navullingen kun je je groene vingers echt laten werken! Elk navullingsexperiment biedt een unieke en spannende groeimogelijkheid, waardoor je tuin een waar laboratorium wordt. Elke navulling is zorgvuldig ontworpen om een ​​verscheidenheid aan planten te laten groeien, van exotische kruiden tot kleurrijke bloemen. Je kunt nieuwe planten experimenteren en ontdekken die je tuin nog spectaculairder maken. Met de Click And Grow navulling Experimenteel heb je de vrijheid om jouw tuin te personaliseren en je eigen groene oase te creëren. Met deze navullingsexperimenten leer je niet alleen meer over planten, maar ook over de wetenschap achter het tuinieren. Ontdek nieuwe groeipatronen, test verschillende omgevingsfactoren en breng de botanische wereld tot leven in je eigen huis. Het wordt een avontuurlijke reis vol verrassingen en ontdekkingen. Verrijk je Smart Garden-ervaring met de Click And Grow navulling Experimenteel en laat je verwonderen door de magie van de natuur!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click And Grow navulling Experimenteel

De Click And Grow navulling Experimenteel kan je Gans het jaar in LED-binnentuinen zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click And Grow navulling Experimenteel bloeit Januari t/m december. 

De Click And Grow navulling Experimenteel is . Heerlijk om mee te koken.

De Click And Grow navulling Experimenteel kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click And Grow navulling Experimenteel groeit maximaal tot 25 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Click And Grow navulling Experimenteel vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.