Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken

mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken groeit 1 jaar. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdmultie
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken

Deze unieke mix van 10 zakjes zaadjes is perfect voor de enthousiaste tuinier die graag zijn eigen planten wil kweken. Of je nu een beginnende kweker bent of al jarenlang groene vingers hebt, deze mix biedt een breed scala aan zaden om jouw tuin te laten bloeien. Elk zakje bevat een verrassende variëteit aan zaadjes, waardoor je een diversiteit aan planten kunt laten groeien. Ontdek een wereld van mogelijkheden met deze zaadjesmix. Je kunt je verheugen op het kweken van prachtige bloemen, heerlijke groenten en aromatische kruiden. Stel je voor hoe je tuin zal stralen met kleurrijke bloemen zoals zonnebloemen, lavendel en margrieten. Of geniet van je eigen groentetuin met tomaten, paprika's en wortels. En wat dacht je van het toevoegen van smaak aan je gerechten met vers geplukte basilicum, munt en peterselie? De mogelijkheden zijn eindeloos met deze mix van zaadjes voor jouw eigen kweekavontuur. Met deze mix van 10 zakjes zaadjes krijg je niet alleen de kans om je groene vingers te laten zien, maar ook om een unieke en persoonlijke touch aan je tuin te geven. Elke zak bevat voldoende zaadjes om een overvloedige oogst te garanderen, zodat je kunt genieten van de vruchten van je eigen inspanningen. Of je nu een kleine stadstuin hebt of een uitgestrekt stuk land, deze mix van zaadjes zal je inspireren en.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken

De mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken kan je 1 jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken bloeit multie. 

De mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken is . Heerlijk om mee te koken.

De mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze mix van 10 zaken zaadjes plantjes zaadjes eigen kweek plantjes kweken vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.