Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros

Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros groeit Voorjaar - zomer. Deze Bonen wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros

"In de vollegrond vanaf half mei tot juli. De eenvoudigste teeltwijze is door de Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros te planten in goed bemeste grond met voldoende zonlicht. Deze bijzondere boon is een ware traktatie voor liefhebbers van verse groenten. Met zijn hoge groeikracht en dubbele trossen, brengt deze boon een overvloedige oogst die je smaakpapillen zal verwennen. De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros is een unieke variëteit die zorgt voor een prachtige visuele presentatie in de tuin. De plant groeit snel en krachtig, met lange stelen die stevigheid bieden aan de dubbele trossen bonen. Elke tros bevat een overvloed aan smaakvolle en knapperige sperziebonen, die perfect zijn om te koken, te roerbakken of om rauw te genieten in salades. Deze boontjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de gezondheid. Ze zitten boordevol voedingsstoffen, zoals vitamine C, vezels en mineralen die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Daarnaast is de Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros een duurzame keuze, omdat hij weinig onderhoud vereist en goed gedijt in de Nederlandse bodem. Maak je tuin compleet met deze prachtige en smaakvolle H.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros

De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros bloeit Zomer. 

De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hoge Sperzieboon/ stokslaboon Westlandse Dubbele Tros vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.