Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Xotica Amsoi Mung Choi

Xotica Amsoi Mung Choi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Xotica Amsoi Mung Choi groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Xotica Amsoi Mung Choi

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Xotica Amsoi Mung Choi

Het product Xotica Amsoi Mung Choi is een veelzijdige groente die zowel binnen als buiten kan worden gekweekt. Vanaf maart tot oktober kan deze groente worden gezaaid onder glas of in een plastic tunnel, terwijl het ook mogelijk is om buiten te zaaien van half juli tot begin september. Het zaaien gebeurt in regels en na het ontkiemen moeten de zaailingen worden uitgedund, zodat ze voldoende ruimte hebben om te groeien. De plantafstand wordt aanbevolen op ongeveer 20 x 20 cm. Een van de bijzondere eigenschappen van de Xotica Amsoi Mung Choi is dat het goed bestand is tegen vorst. Dit betekent dat je ook in de koudere maanden kunt genieten van deze smakelijke groente. Amsoi is een bladkool met een losse structuur en een pittige smaak. Het kan rauw gegeten worden als een heerlijke toevoeging aan salades, maar het is ook zeer geschikt om te roerbakken. Als je niet te diep snijdt, kun je meerdere keren oogsten, waardoor je een langere tijd kunt genieten van deze gezonde groente. Voeg wat pit toe aan je gerechten met de Xotica Amsoi Mung Choi!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Xotica Amsoi Mung Choi

De Xotica Amsoi Mung Choi kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Xotica Amsoi Mung Choi bloeit . 

De Xotica Amsoi Mung Choi is . Heerlijk om mee te koken.

De Xotica Amsoi Mung Choi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Xotica Amsoi Mung Choi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Xotica Amsoi Mung Choi vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.