Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1

Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 is een prachtige overblijvende plant die uitzonderlijke smaken en culinaire mogelijkheden biedt. Met deze plant kunt u genieten van heerlijke zelfgemaakte jam en warme custard, waardoor uw culinaire creaties naar een hoger niveau worden getild. Wat deze rabarberplant echt bijzonder maakt, is dat als u hem dit jaar zaait, u volgend jaar al kunt gaan oogsten. Dit betekent dat u snel kunt genieten van de zoete en zure smaken van deze unieke rabarber. Zaai de zaden tussen juli en september en bereid u voor op een overvloedige oogst tussen mei en juli. Naast de gebruikelijke culinaire toepassingen, biedt de Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 ook tal van gezondheidsvoordelen. Rabarber staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine K, calcium en vezels, waardoor het een geweldige toevoeging is aan een uitgebalanceerd dieet. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw tuin en keuken met de Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1. Deze speciale plant zal zeker een opvallende aanvulling zijn op uw culinaire avonturen en biedt een heerlijke en gezonde ervaring voor alle liefhebbers van rabarber.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 bloeit . 

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Rabarber, Rabarbaro 109/1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.