Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st

GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st groeit Maart t/m september. Deze Peper wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st

Aantal in verpakking5 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdMaart, April, Mei, Juni, Juli
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st

Met de GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st. kunnen jouw kleintjes op een leuke en educatieve manier leren over planten en groenten verbouwen. Elk potje in deze set kan tot leven worden gebracht met grappige emoji-gezichtjes. Het is een geweldige manier om jouw kinderen te betrekken bij het hele proces, van het zaaien van de zaden tot het verzorgen van de plantjes. De set wordt geleverd met stickervellen vol verschillende ogen en monden, zodat jouw kinderen hun eigen unieke emoji-gezichtjes kunnen creëren voor hun plantjes. Ze kunnen kiezen uit een scala aan expressies en hun favoriete combinaties maken. Dit zal niet alleen hun creativiteit stimuleren, maar ook een persoonlijk tintje geven aan hun kleine groene vriendjes. Laat jouw kinderen de vreugde van het tuinieren ontdekken met deze GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st. Het is een geweldige manier om hen bewust te maken van de natuur en hen te leren over verantwoordelijkheid en zorgzaamheid. Bovendien zal het eindresultaat, wanneer hun plantjes groeien en bloeien, een bron van trots en voldoening zijn voor zowel jou als jouw kinderen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st

De GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st kan je Maart t/m september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer, Voorjaar.

De GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st bloeit Maart, April, Mei, Juni, Juli. 

De GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze GreenSquad moestuinieren met kinderen set 5st vind je 5 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.