Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort

Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort is een verrassend lid van de koolfamilie, nauw verwant aan de populaire Paksoi. Met zijn prachtige paarse stelen en frisgroene bladeren is deze groente een lust voor het oog. Maar het is niet alleen de schoonheid die deze koolsoort zo bijzonder maakt. Wat deze kool echt onderscheidt, is de smaak. Het is aan te raden om de stelen vroeg te oogsten, wanneer de bloemen nog in knop zitten, omdat ze dan op hun lekkerst zijn. De stengels zijn heerlijk zacht en vlezig, perfect om te roerbakken of toe te voegen aan salades. Als je ze in salades wilt gebruiken, raden we aan om de stengels kort te stomen voor een optimale textuur en smaak. De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum kan zowel onder glas als in de vollegrond worden gezaaid. Voor de beste resultaten kun je tussen februari en maart beginnen met zaaien onder glas, terwijl je van april tot augustus kunt zaaien in de vollegrond. Deze veelzijdige koolsoort is niet alleen een genot om naar te kijken, maar ook een ware smaaksensatie in de keuken. Waar wacht je nog op? Ontdek de unieke wereld van de Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort bloeit . 

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Xoticatezaad Hon Tsai Tai Choy Sum koolsoort vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.