Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus

ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdEnkele maanden
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus

Onze ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus zijn perfect voor alle enthousiaste tuiniers en liefhebbers van paddenstoelen. Deze houtpluggen zijn speciaal ontworpen om ZwavelzwamZwavelzwam te kweken, ook wel bekend als Chicken of the Woods. Met deze houtpluggen is het kweken van je eigen paddenstoelen een eenvoudige en plezierige ervaring. Het gebruik van onze houtpluggen is heel eenvoudig. Zodra je ze hebt ontvangen, raden we aan om ze zo snel mogelijk te gebruiken. De beste tijd om bomen of boomstammen te enten is tussen mei en oktober. Voor optimale resultaten raden we aan om 5 pluggen per boom(stam) te gebruiken, met een tussenliggende afstand van 50 cm. Hierdoor zal de ZwavelzwamZwavelzwam zich snel verspreiden en zal je binnenkort genieten van een overvloedige oogst. Naast de eenvoudige teelt, bieden onze houtpluggen ook nieuwe details. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig hout en zijn speciaal behandeld om een langdurige groei van de ZwavelzwamZwavelzwam te bevorderen. Bovendien zijn ze duurzaam en milieuvriendelijk, waardoor je met een gerust hart kunt genieten van je zelfgekweekte paddenstoelen. Dus, als je een liefhebber bent van verse en smaakvolle paddenstoelen, probeer dan onze ToshiFarm Houtpluggen voor Zw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus

De ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus bloeit Enkele maanden. 

De ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Houtpluggen voor ZwavelzwamZwavelzwam kweken Chicken of the Woods Laetiporus Sulphureus vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.