Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL

Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL groeit lente - zomer. Deze Spinazie wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL

Aantal in verpakking
StandplaatsSchaduw
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL zijn de perfecte keuze voor liefhebbers van groene bladgroenten. Deze variëteit is speciaal geselecteerd vanwege de degelijkheid, hardheid en sterke eigenschappen. De grote donkergroene bladeren maken van deze spinazie een ware blikvanger in de tuin. Wat deze zaden nog specialer maakt, is de grote opbrengst die je kunt verwachten bij het zaaien in de herfst. Met de Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL ben je verzekerd van een overvloedige oogst. Deze zaadjes kunnen gezaaid worden tussen februari en april, en ook van augustus tot oktober. Zo kun je het hele jaar door genieten van verse en gezonde spinazie. De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een smaakvolle toevoeging aan je gerechten. Bovendien zijn ze eenvoudig te kweken en vereisen ze weinig onderhoud. Voeg deze winterreuzen toe aan je moestuin en geniet van heerlijke, gezonde spinazie het hele jaar door.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL bloeit geen bloemen. 

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Spinazie Winterreuzen XXL vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.