Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter

Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter groeit . Deze Kool wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter is een unieke en veelzijdige toevoeging aan uw moestuin. Met deze zaden kunt u genieten van heerlijke winterbloemkool, die bestand is tegen matige vorst. Om deze prachtige groente te kweken, zaait u de zaden van half juli tot half augustus in de volle grond op een zaaibed. Na het zaaien dunt u de zaailingen iets uit en ongeveer 5-6 weken later kunt u ze uitplanten. De winterbloemkool zal gedijen in uw tuin en u belonen met een overvloedige oogst in april-mei. Deze bloemkoolvariëteit is speciaal geselecteerd voor zijn winterhardheid en uitstekende smaak. Met zijn stevige, compacte hoofden en malse textuur is de Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter een ware traktatie voor uw smaakpapillen. Bovendien is het een gezonde groente boordevol voedingsstoffen, zoals vitamine C en vezels, die bijdragen aan uw algehele welzijn. Voeg een vleugje wintermagie toe aan uw moestuin met de Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter. Geniet van de voldoening van het kweken van uw eigen verse, smaakvolle groenten, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Bestel nu en begin met het plannen van uw winteroogst!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter bloeit . 

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Bloemkool Walcheren Winter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.