Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Oxheart

Sluis Garden Tomaat Oxheart

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Oxheart groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Oxheart

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Oxheart

De Sluis Garden Tomaat Oxheart is een absoluut pareltje in de tuin. Deze tomaat staat bekend om zijn voortreffelijke smaak en zijn unieke hartvorm. Met zijn Italiaanse afkomst is deze tomaat een favoriet voor het gebruik in heerlijke pasta's en smaakvolle sauzen. Wat deze tomaat echt bijzonder maakt, is het feit dat hij van binnenuit rijpt. Dit zorgt voor een prachtige lichtgroene huid in contrast met het dieprode vruchtvlees. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de Sluis Garden Tomaat Oxheart in de kas te telen, aan draad. Op deze manier krijgt de tomaat optimale ondersteuning en groeit hij gezond en sterk. Na ongeveer 75 dagen is het tijd om te oogsten en te genieten van deze heerlijke tomaat. Met zijn unieke smaak en opvallende uiterlijk zal de Sluis Garden Tomaat Oxheart zeker een favoriet worden in jouw moestuin. Voeg een vleugje Italiaanse flair toe aan je gerechten met deze prachtige tomaat!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Oxheart

De Sluis Garden Tomaat Oxheart kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Oxheart bloeit . 

De Sluis Garden Tomaat Oxheart is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Oxheart kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Oxheart groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Oxheart vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.