Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Paprika Jubilandska

Sluis Garden Paprika Jubilandska

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Paprika Jubilandska groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 100 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Paprika Jubilandska

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Paprika Jubilandska

Sluis Garden Paprika Jubilandska is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze paprika's hebben een bijzondere eigenschap: ze veranderen van kleur, van groen naar rood, naarmate ze rijpen. Met een gemiddelde opbrengst van ongeveer 10 vruchten per plant, zul je zeker genieten van een overvloedige oogst. Deze langwerpige vruchten zijn niet alleen heerlijk zoet van smaak, maar zitten ook boordevol mineralen en vitamines, vooral vitamine B en C. Je kunt de zaden zaaien onder glas op een zaaibed, of direct in 10 cm potjes. Na het ontkiemen kunnen de zaailingen worden verspeend en later in een koude kas of buiten op een warme beschutte plaats worden uitgeplant. Maar ook in potten en bakken gedijen ze uitstekend. In een kas kan deze paprikaplant een hoogte bereiken van ongeveer 1,00 m, terwijl hij buiten ongeveer 65 cm hoog wordt. Met zijn kleurenpracht, zoete smaak en voedingswaarde is de Sluis Garden Paprika Jubilandska een geweldige keuze voor elke tuinier. Geniet van het kweken van je eigen verse paprika's en voeg een vleugje culinaire magie toe aan je maaltijden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Paprika Jubilandska

De Sluis Garden Paprika Jubilandska kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Paprika Jubilandska bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Paprika Jubilandska is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Paprika Jubilandska kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Paprika Jubilandska groeit maximaal tot 100 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Paprika Jubilandska vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.