Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit

Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit groeit oogsten:september-november. Deze Kool wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit

De Witte kool Consul F1 hybride is een absoluut pareltje van superieure kwaliteit. Met zijn onderscheidende smaak en sappige textuur is deze kool ideaal om te oogsten aan het eind van de zomer en het begin van de herfst. Om deze kool succesvol te telen, is het belangrijk om te zorgen voor een rijke grond met een goede vochtvoorziening. De Witte kool Consul F1 hybride gedijt het beste in een omgeving waarin de bodem constant vochtig blijft. Hierdoor kan de kool optimaal groeien en zijn volle potentieel bereiken. Met de Witte kool Consul F1 hybride haal je niet alleen een voortreffelijke groente in huis, maar ook een stukje vakmanschap. Deze kool heeft namelijk een lange traditie van zorgvuldige veredeling en selectie achter de rug, waarbij alleen de allerbeste zaden zijn geselecteerd. Het resultaat is een kool van buitengewone kwaliteit die je met trots kunt serveren op je bord. Dus waar wacht je nog op? Ervaar zelf de heerlijke smaak en textuur van deze Superieure kwaliteit Witte kool Consul F1 hybride!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit

De Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit kan je oogsten:september-november zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit bloeit nvt. 

De Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Witte kool Consul F1 hybride Superieure kwaliteit vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.