Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Andijvie Nr. 5 BIO inh

Andijvie Nr. 5 BIO inh

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Andijvie Nr. 5 BIO inh groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Andijvie Nr. 5 BIO inh

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Andijvie Nr. 5 BIO inh

Deze biologische zaden Andijvie Nr. 5 zijn perfect voor liefhebbers van verse, gezonde groenten. Met deze zaden kunt u uw eigen biologische andijvie kweken en genieten van de heerlijke smaak en voedingswaarde. Zaai de zaden buiten van half juni tot eind juli, ofwel in een zaaibed of in regeltjes. Ongeveer 3-4 weken later kunt u de zaailingen uitplanten of uitdunnen. Het is belangrijk om te weten dat andijvie gevoelig is voor kou en snel kan doorschieten. Daarom is het aan te raden om even te wachten met zaaien als de nachttemperatuur nog onder de 10°C is. Deze biologisch geteelde zaden zijn gecertificeerd door de stichting SKAL, wat betekent dat u verzekerd bent van een product dat aan de hoogste biologische normen voldoet. U herkent deze zaden aan het Biologische keurmerk en aan de termen 'Bio' of 'Organic'. Met de Andijvie Nr. 5 BIO inh. zaden kunt u niet alleen genieten van heerlijke, verse andijvie, maar ook bijdragen aan een duurzamere en gezondere wereld. Begin vandaag nog met het zaaien van uw eigen biologische andijvie en ervaar zelf de voordelen van deze prachtige groente.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Andijvie Nr. 5 BIO inh

De Andijvie Nr. 5 BIO inh kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Andijvie Nr. 5 BIO inh bloeit . 

De Andijvie Nr. 5 BIO inh is . Heerlijk om mee te koken.

De Andijvie Nr. 5 BIO inh kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Andijvie Nr. 5 BIO inh groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Andijvie Nr. 5 BIO inh vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.