Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij

Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij groeit oogsten: juni-juli. Deze Bonen wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdlente-zomer
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij

De Bonen Tuinbonen Scorpio is een heerlijke traktatie die je niet wilt missen. Deze tuinboontjes zijn van absolute topkwaliteit en bieden een unieke smaakervaring. De bonen zijn het lekkerst wanneer je de peulen plukt als de bonen nog jong en zacht zijn. Op dat moment zijn ze het meest sappig en vol van smaak. Scorpio is een bijzonder ras tuinbonen dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit en fijnzadige structuur. De bonen groeien uit tot stevige, groene peulen die gemakkelijk te plukken zijn. Eenmaal geproefd, wil je nooit meer anders. De Bonen Tuinbonen Scorpio zijn een ware delicatesse die perfect passen in talloze gerechten. Voeg deze heerlijke tuinboontjes toe aan salades, soepen of roerbakgerechten voor een extra smaakdimensie. Of geniet er gewoon van als bijgerecht bij je favoriete maaltijd. Met de Bonen Tuinbonen Scorpio haal je niet alleen een smaakvolle lekkernij in huis, maar ook een bron van voedingsstoffen. Deze bonen zijn namelijk rijk aan vezels, eiwitten en vitamines. Een echte aanrader voor de fijnproevers onder ons!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij

De Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij kan je oogsten: juni-juli zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij bloeit lente-zomer. 

De Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Bonen Tuinbonen Scorpio Een echte lekkernij vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.