Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen

Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen groeit Gehele jaar. Deze Alfalfa wordt maximaal 10. cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen

Aantal in verpakking4 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdGehele jaar door
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen

Maak kennis met het Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken en binnen slechts 10 dagen te oogsten! Dit kant en klare pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw eigen smaakvolle en verse kruiden te laten groeien. Het beste van alles is dat u dit kunt doen in de duurzame kweekverpakking! Met dit pakket kunt u genieten van een scala aan heerlijke kruiden, waaronder basilicum, rucola, mosterdkers, tuinkers en radijskers. Elke soort heeft zijn eigen unieke smaak en aroma, waardoor uw gerechten naar een hoger niveau worden getild. Of u nu een beginnende tuinier bent of een ervaren kweker, dit pakket is geschikt voor iedereen die van verse kruiden houdt. Het kweken van uw eigen kruiden was nog nooit zo eenvoudig. Alles wat u hoeft te doen is de duurzame kweekverpakking openen, de bijgeleverde zaden planten en ze regelmatig water geven. Binnen slechts 10 dagen kunt u genieten van uw eigen oogst. Met dit pakket kunt u niet alleen uw gerechten verrijken met verse en smaakvolle kruiden, maar ook bijdragen aan een duurzamere wereld. Dus waar wacht u nog op? Haal vandaag nog het Kresse culinair actie pakket in huis en ontdek de pure smaak van zelfgekweekte kruiden!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen

De Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen kan je Gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen bloeit Gehele jaar door. 

De Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen is Alfalfa. Heerlijk om mee te koken.

De Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen groeit maximaal tot 10. cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kresse culinair actie pakket van 5 heerlijke soorten om zelf te kweken ** oogsten binnen 10 dagen vind je 4 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.