Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Citroengras

Sluis Garden Citroengras

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Citroengras groeit Voorjaar -zomer. Deze wordt maximaal 70 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Citroengras

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Citroengras

De Sluis Garden Citroengras is een exotische grassoort met een heerlijke citroengeur en -smaak. Dit bijzondere kruid kan worden gekweekt in een warme kas of als potcultuur binnenshuis, waarbij een hoge kiemtemperatuur nodig is. In een pot blijft de plant wat kleiner, maar dat doet niets af aan de smaak en geur van de bladeren. De bladeren van de Sluis Garden Citroengras kunnen zowel vers als gedroogd worden gebruikt als keukenkruid. Ze voegen een heerlijke citroensmaak toe aan allerlei gerechten en spelen een belangrijke rol in de Indonesische keuken. Daarnaast is het mogelijk om thee te maken van de gedroogde bladeren, die bekend staat als gezond en verfrissend. Met de Sluis Garden Citroengras haal je een stukje tropisch paradijs in huis. Geniet van de heerlijke geur en smaak van dit bijzondere kruid en experimenteer met de vele culinaire mogelijkheden. Of je nu een ervaren kok bent of een enthousiaste hobbyist, dit kruid zal jouw gerechten naar een hoger niveau tillen. Probeer het zelf en ontdek de veelzijdigheid van de Sluis Garden Citroengras!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Citroengras

De Sluis Garden Citroengras kan je Voorjaar -zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Citroengras bloeit nvt. 

De Sluis Garden Citroengras is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Citroengras kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Citroengras groeit maximaal tot 70 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Citroengras vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.