Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby

Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby is een heerlijke zomerse traktatie die perfect kan worden geteeld in de kas, zelfs in de Benelux. Deze watermeloen kan ook buiten worden gekweekt, maar dit is alleen mogelijk tijdens zeer warme zomers. De vruchten wegen ongeveer 4 kg en hebben een sappig, rood vruchtvlees dat heerlijk fris van smaak is. Deze watermeloen is geschikt voor zowel vlakteelt in de kas als aan draad. Voor het zaaien, raden we aan om 2 zaden per pot van 12 cm te gebruiken. Nadat de zaailingen zijn opgekomen, kunnen ze worden uitgeplant in de kas. Het is belangrijk om de planten na 4 echte bladeren te toppen, zodat ze goed kunnen groeien en vruchten kunnen produceren. Met de Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby geniet je van de heerlijke smaak van verse watermeloenen, rechtstreeks uit je eigen kas of tuin. Deze watermeloen is een echte traktatie op warme zomerdagen en zal zeker een favoriet worden bij het hele gezin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Watermeloen Sugar Baby vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.