Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Oranjebandzaden Prei Belton F1

Oranjebandzaden Prei Belton F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Oranjebandzaden Prei Belton F1 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Oranjebandzaden Prei Belton F1

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Oranjebandzaden Prei Belton F1

Belton' is een exclusief kweekproduct van Nunza BV in Haelen en wordt op grote schaal geteeld door professionele telers in Europa. Het wordt met trots op de markt gebracht en geveild, wat garant staat voor extra kwaliteit. Deze hybridevariëteit biedt vele voordelen ten opzichte van normale rassen. 'Belton' is speciaal ontwikkeld voor de herfstteelt en levert een hoge opbrengst. De uniforme, stevige schacht (het witte deel dat geconsumeerd wordt) heeft een middelmatige lengte, afhankelijk van de plantdiepte. Het opgaande blad is stevig. Om 'Belton' te zaaien, kunt u in maart/april direct in de volle grond zaaien, op een zaaibed. Zaai royaal. Prei gedijt het beste in humusrijke grond met een losse structuur. Plant de zaailingen uit in juni, wanneer ze de dikte van een potlood hebben. Zorg ervoor dat u de planten in geulen plant, die 10-15 cm diep zijn. Houd een afstand van 40 cm tussen de geulen en een afstand van 15 cm tussen de planten in dezelfde geul. De oogstperiode loopt van oktober tot december. Een handige tip: om te voorkomen dat de larven van de uienvlieg uw gewas aantasten, kunt u zowel het zaai- als het plantbed beschermen met insectengaas. Met 'Belton' prei geniet u van een exclusief en kwalitatief hoogstaand product. De herfstteelt zorgt voor een.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Oranjebandzaden Prei Belton F1

De Oranjebandzaden Prei Belton F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Oranjebandzaden Prei Belton F1 bloeit . 

De Oranjebandzaden Prei Belton F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Oranjebandzaden Prei Belton F1 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Oranjebandzaden Prei Belton F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Oranjebandzaden Prei Belton F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.