Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi

Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi groeit vanaf mei tot najaar. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi

Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi is een uitstekende keuze voor liefhebbers van popcorn. Met deze pofmaïsvariëteit kunt u genieten van heerlijke, zelfgemaakte popcorn rechtstreeks uit uw eigen tuin. Simona F1 is een betrouwbare en productieve maïssoort die medio mei in de volle grond moet worden gezaaid. Plaats de zaden op een zaaibed en na 5-6 weken kunnen ze worden uitgeplant op de definitieve locatie. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de bodemtemperatuur minimaal 15-16ºC is voordat u de Pofmaïs - Simona F1 zaait. Deze maïssoort gedijt het beste in warme omstandigheden, dus zorg ervoor dat u de juiste temperatuur handhaaft om optimale groei te bevorderen. Het is ook belangrijk om de kolven niet te laat te oogsten. Ze mogen nog niet geel zien, omdat dit een teken kan zijn dat ze overrijp zijn. Door op het juiste moment te oogsten, kunt u de beste smaak en textuur van de popcorn behouden. Met Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi kunt u genieten van heerlijke, knapperige popcorn van de hoogste kwaliteit. Voeg wat boter en zout toe voor een klassieke smaak, of experimenteer met verschillende kruiden en specerijen voor een unieke twist. Met dit product kunt u uw eigen popcorn creëren, precies zoals u het wilt, en uw filmav.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi

De Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi kan je vanaf mei tot najaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi bloeit zomer. 

De Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Pofmais/Popcorn Plomyk Type Peppi vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.