Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett

Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett

Buzzy® Patio Groenten, Sugar Snap delikett. Wil je een moestuin op je balkon, (dak)terras of in je tuin? Dan is de Sugar Snap Delikett perfect voor jou! Deze heerlijke peul-doperwt kan uitstekend worden gekweekt in potten, bakken, plantzakken of zelfs in een vierkante meter tuin. Je kunt vanaf februari tot april direct zaaien op de plek waar je ze wilt laten groeien. De Sugar Snap Delikett is een ware traktatie. Pluk de peulen zo jong mogelijk om te genieten van hun sappigheid en zoete smaak. Met een gewicht van ongeveer 15 gram is deze variëteit perfect voor liefhebbers van verse groenten. Dankzij de compacte groei en het gemakkelijke onderhoud, is deze plant ideaal voor iedereen die een groene touch wil toevoegen aan zijn of haar buitenruimte. Met de Buzzy® Patio Groenten, Sugar Snap Delikett, kun je jouw eigen minimoestuin creëren en genieten van de pure smaak van verse groenten. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met zaaien en ervaar de voldoening van het zelf kweken van je eigen voedsel.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett

De Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett bloeit . 

De Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Patio Vegetables, Sugar Snap delikett vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.