Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon

Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon

Aantal in verpakking1 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon, zijn een fantastische toevoeging aan je culinaire avonturen. Deze kleine blaadjes zitten boordevol frisheid en pit, en kunnen al na slechts een week worden geoogst. Ze zijn niet alleen heerlijk, maar ook visueel aantrekkelijk, met opvallend mooie kleuren die je gerechten echt doen opvallen. Dankzij hun pittige smaak zijn deze microgreens perfect te combineren in salades. Ze voegen een verrukkelijke crunch toe en zorgen voor een explosie van smaak in elke hap. Maar dat is niet alles! Deze microgreens kunnen ook een spannende toevoeging zijn aan warme oosterse gerechten. Strooi ze over je noedels, curry's of roerbakgerechten om een extra kick te geven aan je maaltijd. Met de Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon, voeg je niet alleen smaak toe aan je gerechten, maar ook kleur en textuur. Ze zijn een ware traktatie voor je zintuigen en laten je creativiteit de vrije loop. Kweek ze eenvoudig thuis en geniet van de heerlijke frisheid en pit die deze microgreens te bieden hebben.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon bloeit . 

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Microgreens, Radijs Rode Daikon vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.