Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2

Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 groeit lente - zomer. Deze Sla wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2

Aantal in verpakking200 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdgeen bloemen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2

"Grazer Krauthäuptel 2 komt uit de regio rond de stad Graz in Oostenrijk en is een betrouwbaar ras van ijsbergsla. Deze variant heeft licht gekartelde bladranden en een dunne rode rand. Niet alleen ziet de sla er prachtig uit, maar het heeft ook een heerlijke smaak en een knapperige textuur. Daarnaast is het zeer goed bestand tegen het vormen van bloemstelen, waardoor je langer van je oogst kunt genieten. De kroppen van de Grazer Krauthäuptel 2 zijn lang houdbaar wanneer ze gekoeld worden bewaard. Je kunt de zaden zaaien vanaf maart onder glas en vanaf eind maart direct in de tuin. Het is belangrijk om de planten voldoende ruimte te geven en ze bij droog weer goed vochtig te houden. Het bijzondere aan deze sla is dat het al bij zeer koele temperaturen, hoger dan 10°C, kan worden gezaaid. Wat deze zaden extra bijzonder maakt, is dat ze biologisch geteeld zijn. Dit betekent dat het zaad is geproduceerd, schoongemaakt en verpakt volgens de biologische productiemethode. Het hele proces wordt gecontroleerd door de stichting SKAL, met nummer 026035 / NL-BIO-01. Met deze biologische zaden kun je met een gerust hart genieten van gezonde en duurzame groenten uit je eigen tuin.".

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2

De Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 bloeit geen bloemen. 

De Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden IJsbergsla, IJssla, Grazer Krauthäuptel 2 vind je 200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.