Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix

Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix groeit Voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix is een uniek product dat zijn oorsprong vindt in Australië. Dit zeer oude ras staat bekend om de diverse kleuren van de stelen, variërend van geel, oranje en roze tot rood en wit. Het blad van deze snijbiet is prachtig groen. Deze veelzijdige groente voegt niet alleen een esthetische waarde toe aan uw siertuin, maar is ook heerlijk op tafel. De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix is met name geschikt voor de teelt van bladeren en stelen. Als u het jonge blad en de bladstelen niet oogst, kunt u de volgroeide planten gebruiken om de stelen (ribben) te eten. Deze kunnen op dezelfde manier worden bereid als asperges. Ze zijn niet alleen bijzonder smakelijk, maar ook nog eens erg gezond. Zaai de zaden met een rijafstand van 20-25 cm en dun vervolgens lichtjes uit tot ongeveer 5 cm per stuk. Houd er rekening mee dat deze snijbiet gevoelig is voor het verschijnsel "schieten". Met de Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix haalt u niet alleen een kleurrijk en decoratief element in uw tuin, maar ook een smaakvolle en gezonde groente op tafel. Geniet van de veelzijdigheid en het unieke karakter van deze bijzondere snijbiet.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix bloeit nvt. 

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Snijbiet Rainbow Mix vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.