Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Click Grow Calming Tea Mix /9-pack

Click Grow Calming Tea Mix /9-pack

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click Grow Calming Tea Mix /9-pack groeit altijd. Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click Grow Calming Tea Mix /9-pack

Aantal in verpakking9 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click Grow Calming Tea Mix /9-pack

Laat je innerlijke theeliefhebber tot leven komen met de Click Grow Calming Tea Mix! Met deze 9-pack van verse theekruiden kun je eenvoudig je eigen theekruiden kweken in je Click & Grow binnentuin. Geniet van een ontspannend kopje thee met de heerlijke smaken van pepermunt, citroenmelisse en heilige basilicum. Elke pack bevat 3 peulen van pepermuntplant, 3 peulen van citroenmelisse en 3 peulen van heilige basilicum. Deze kruiden zijn niet alleen lekker, maar hebben ook kalmerende eigenschappen die je helpen te ontstressen na een drukke dag. Het kweken van verse theekruiden was nog nooit zo gemakkelijk! Plaats simpelweg de peulen in je Click & Grow binnentuin en laat de technologie zijn werk doen. Binnen de kortste keren zul je getrakteerd worden op prachtige, gezonde planten die vol zitten met smaakvolle bladeren. Pluk de bladeren, voeg ze toe aan je theekopje, giet er kokend water overheen en geniet van je eigen zelfgekweekte, kalmerende thee. Verwen jezelf en ervaar de rustgevende kracht van verse theekruiden met de Click Grow Calming Tea Mix!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click Grow Calming Tea Mix /9-pack

De Click Grow Calming Tea Mix /9-pack kan je altijd zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click Grow Calming Tea Mix /9-pack bloeit . 

De Click Grow Calming Tea Mix /9-pack is . Heerlijk om mee te koken.

De Click Grow Calming Tea Mix /9-pack kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click Grow Calming Tea Mix /9-pack groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Click Grow Calming Tea Mix /9-pack vind je 9 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.