Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch

Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch groeit lente- zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeVoorjaar, Winter

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch zijn een geweldige toevoeging aan elke tuin. Deze middelgrote pompoenen hebben een langwerpige vorm en zijn perfect voor liefhebbers van smaakvolle vruchtvlees. Wat deze zaden echt uniek maakt, is dat de pitten geconcentreerd zijn aan de onderkant van de vrucht, waardoor het vruchtvlees overvloedig is en boordevol smaak zit. Deze biologische pompoenen kunnen op verschillende manieren worden gegeten. Ze kunnen worden geroosterd, gestoomd, gepureerd of toegevoegd aan verschillende gerechten, waardoor ze veelzijdig zijn in de keuken. Het vruchtvlees heeft een heerlijke zoete smaak en een romige textuur, waardoor het perfect is voor soepen, stoofschotels en zelfs desserts. Met de Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch kunt u genieten van gezonde en smaakvolle pompoenen, rechtstreeks uit uw eigen tuin. Deze zaden zijn biologisch geteeld, wat betekent dat ze zijn gekweekt zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of pesticiden. Ze zijn ook gemakkelijk te kweken en vereisen niet veel onderhoud. Met hun heerlijke smaak en eindeloze culinaire mogelijkheden zijn deze zaden een must-have voor elke tuinier en liefhebber van pompoenen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch kan je lente- zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar, Winter.

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch bloeit zomer. 

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Pompoen Butternut Biologisch vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.