Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf

Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf, is een prachtige tomatensoort die vanaf eind februari gekweekt kan worden. Dit zadenpakket bevat hoogwaardige zaden die garant staan voor een rijke oogst van heerlijke vleestomaten. Om te beginnen, zaai de zaden van de Buzzy Pomodori in een zaaibakje bij een constante temperatuur van 20°C. Zodra de zaailingen groot genoeg zijn en het risico op vorst voorbij is, kunnen ze buiten onder glas geplaatst worden. Deze tomatensoort gedijt goed in een beschutte omgeving en het gebruik van een kas is dan ook ideaal. Na het verspenen van de zaailingen, kun je de jonge plantjes in een kas of in potten uitplanten. Het voordeel van het kweken van deze tomaten in potten is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen en zo kunt profiteren van de beste groeiomstandigheden. Met de juiste verzorging en voldoende zonlicht, zal de Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf, binnen no time uitgroeien tot een indrukwekkende plant met sappige, smaakvolle tomaten. Geniet van de unieke smaak en kweek jouw eigen verse tomaten met de Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf bloeit Zomer. 

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Pomodori, Vleestomaat Cœur de Bœuf vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.