Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ananaskers

Sluis Garden Ananaskers

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ananaskers groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ananaskers

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ananaskers

De Sluis Garden Ananaskers is een uniek product dat zorgt voor een kleurrijke toevoeging aan uw tuin. Deze oranjegele bes heeft een heerlijk friszoete en tegelijkertijd zure smaak, waardoor het een ware traktatie is voor uw smaakpapillen. Bovendien zit deze bes boordevol vitamine C, waardoor het niet alleen lekker is, maar ook nog eens gezond. Wat deze bes extra bijzonder maakt, is dat wanneer de lampion, die de bes omhult, een grauwe kleur krijgt, u een prachtige geeloranje bes zult ontdekken aan de binnenkant. Dit zorgt voor een verrassend element tijdens het plukken en genieten van deze vrucht. Daarnaast is de Sluis Garden Ananaskers een zeer productieve plant, die al vroeg vruchten geeft. Zelfs in de meest teleurstellende zomers zult u toch kunnen genieten van een overvloed aan smakelijke bessen per plant. Om optimaal van deze heerlijke vruchten te kunnen genieten, kunt u de rijpe vruchten het beste op de grond laten vallen. De lampion biedt enige bescherming aan de vrucht, waardoor deze langer vers blijft. Voor het beste resultaat kunt u de Sluis Garden Ananaskers voorzaaien onder glas en na opkomst verspenen. Vervolgens kunt u de planten afharden en uitplanten, bij voorkeur op een wat beschutte en warme plek. Op deze manier zult u de beste oogst en smaakbeleving ervaren van deze bij.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ananaskers

De Sluis Garden Ananaskers kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Ananaskers bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Ananaskers is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ananaskers kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ananaskers groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ananaskers vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.