Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram

Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram

Met Buzzy Organic Waterkers kunt u nu zelf uw eigen heerlijke waterkers kweken op een volledig biologische manier. Deze verpakking bevat 0,1 gram hoogwaardige biologische zaden, zodat u direct aan de slag kunt met het verbouwen van deze smaakvolle groente. Waterkers staat bekend om zijn pittige en verfrissende smaak, waardoor het een perfecte toevoeging is aan salades, sandwiches en soepen. Door te kiezen voor biologische zaden, draagt u bij aan een gezondere en duurzamere wereld. Deze zaden zijn namelijk geproduceerd zonder gebruik te maken van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Hierdoor bent u verzekerd van een puur en natuurlijk product, vol met voedingsstoffen en rijke smaken. Bovendien is het kweken van uw eigen waterkers een plezierige en leerzame activiteit, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Met Buzzy Organic Waterkers heeft u alles in handen om een succesvolle biologische oogst te behalen. Volg eenvoudig de bijgevoegde instructies voor het zaaien en verzorgen van de plantjes, en binnen korte tijd zult u kunnen genieten van uw eigen verse waterkers. Ervaar de voldoening van het zelf verbouwen van uw voedsel en geniet van de pure, biologische smaak van Buzzy Organic Waterkers.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram

De Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram bloeit . 

De Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Organic Waterkers inh.: 0,1 gram vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.