Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Herb Festival 3

Herb Festival 3

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Herb Festival 3 groeit 2. Deze Courgette wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Herb Festival 3

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdGeen
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Herb Festival 3

De Herb Festival 3 is een perfect cadeau voor iedereen die van tuinieren houdt. Deze giftbox is speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis, waardoor zelfs mensen zonder een grote tuin van verse kruiden kunnen genieten. Met zijn elegante grijze kleur voegt deze set een vleugje stijl toe aan elke keuken of vensterbank. Deze giftbox bevat niet alleen drie prachtige potten voor je favoriete kruiden, maar ook een handige schaal om ze allemaal bij elkaar te houden. Je hebt dus alles wat je nodig hebt om je eigen kruidentuin te beginnen. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, de Herb Festival 3 is geschikt voor iedereen. Dankzij de compacte grootte van de potten kun je ze gemakkelijk op een plank of vensterbank plaatsen, zodat je altijd verse kruiden bij de hand hebt. Kies je favoriete kruiden, zoals basilicum, peterselie of munt, en geniet van de heerlijke geuren en smaken die ze aan je gerechten toevoegen. Met de Herb Festival 3 breng je de natuur naar binnen en geef je je gerechten een unieke twist.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Herb Festival 3

De Herb Festival 3 kan je 2 zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Herb Festival 3 bloeit Geen. 

De Herb Festival 3 is Courgette. Heerlijk om mee te koken.

De Herb Festival 3 kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Herb Festival 3 groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Herb Festival 3 vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.