Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Salie

Hortitops Zaden Salie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Salie groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Salie

Aantal in verpakking
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Salie

De Hortitops Zaden Salie is een heerlijk kruid dat een vleugje magie toevoegt aan je tuin en keuken. Met een inhoud van ongeveer 1 gram zaden, kun je deze salie gemakkelijk zelf zaaien. Het zaaien kan plaatsvinden van maart tot en met april in een kweekbakje, of van april tot en met juni buiten in een zaaibed. Na het verspenen kun je de zaailingen uitplanten en genieten van een overvloedige oogst. De Hortitops Zaden Salie heeft niet alleen een rijke smaak, maar heeft ook geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijk geneesmiddel tegen ontstekingen en stress. Je kunt zelf saliemelk maken, een oud natuur-geneesmiddel dat bekend staat om zijn kalmerende werking. Daarnaast is salie een onmisbaar kruid in de keuken. Het voegt een heerlijke smaak toe aan vlees- en visgerechten en kan ook worden gebruikt in kruidenboter voor een extra smaakvolle twist. Met de Hortitops Zaden Salie breng je niet alleen een vleugje groen en geur in je tuin, maar ook een vleugje gezondheid en culinair genot in je keuken. Zaai deze magische zaden en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze prachtige plant.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Salie

De Hortitops Zaden Salie kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Salie bloeit . 

De Hortitops Zaden Salie is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Salie kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Salie groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Salie vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.