Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder

Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder

Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder is een geweldige keuze voor liefhebbers van paprika's. Deze paprikasoort kan vanaf half maart worden gezaaid in een kweekbakje bij een temperatuur van 20°C. Als alternatief kan het later buiten onder glas worden gezaaid. Nadat de zaailingen zijn verspeend, kunnen ze worden overgeplant in potten en in een kas of op de vensterbank worden geplaatst. Wat dit ras echt bijzonder maakt, is de tamelijk compacte groei. Hierdoor is het ook uitermate geschikt om in een pot te worden geplaatst, bijvoorbeeld op een balkon of terras. Beeld je eens in hoe prachtig je tuin of buitenruimte eruit zal zien met deze kleurrijke paprikaplanten. Geniet van de heerlijke smaak van verse paprika's die je zelf hebt gekweekt. Met Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder haal je niet alleen een hoogwaardig zaadproduct in huis, maar ook een unieke ervaring. Ontdek de voldoening van het zelf kweken van je eigen groenten en geniet van de smakelijke resultaten. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog je eigen Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder en laat je tuin of balkon stralen met deze prachtige en smaakvolle paprikaplanten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder

De Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder bloeit . 

De Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Paprika Yolo Wonder vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.