Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Rode Biet Bull’s Blood

Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood groeit Voorjaar - zomer. Deze Bieten wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood

Aantal in verpakking300 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood is een speciale selectie van het zeer oude Franse ras "Rouge Crapaudine" dat al dateert uit 1840. Dit ras staat bekend om zijn diepste purperrode bladeren en de bieten zelf zijn ook super donker van kleur, met een heerlijk volle en ouderwets zoete smaak. Om optimaal te profiteren van deze bijzondere groente, raden we aan om de zaden te zaaien in goed bemeste grond, maar niet te dicht op elkaar. Wanneer de plantjes een hoogte van 3 cm hebben bereikt, is het belangrijk om ze te dunnen tot ongeveer 10 cm uit elkaar. Dit zorgt ervoor dat de bieten voldoende ruimte hebben om te groeien en niet te dik en grof worden. Daarnaast is het ook van belang om de bieten op tijd te oogsten, omdat ze anders te groot en te grof kunnen worden. Gelukkig zijn ze redelijk bewaarbaar, waardoor je nog lang van deze heerlijke groente kunt genieten. De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood is niet alleen een lust voor het oog, met zijn prachtige dieprode kleur, maar ook een smaakvolle toevoeging aan diverse gerechten. Probeer het zelf en laat je verrassen door de unieke smaakbeleving van deze ouderwetse biet!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood is Bieten. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Rode Biet Bull's Blood vind je 300 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.