Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set

Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set groeit gehele jaar. Deze wordt maximaal 10 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set

Aantal in verpakking3 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdgehele jaar
BloeiperiodeZomer, Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set is een must-have voor elke keukenliefhebber! Deze set bestaat uit drie prachtige keramieke potjes met een diameter van 9 cm, elk gevuld met heerlijke biologische kruidenzaden. Met deze set breng je niet alleen smaakvolle gerechten tot leven, maar voeg je ook een vleugje stijl toe aan je keuken. Naast de potjes bevat de set ook een handige tray met afmetingen van 30x8x2,5 cm. Hiermee houd je de potjes netjes georganiseerd en gemakkelijk bereikbaar tijdens het koken. De tray is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een strak design dat perfect past bij elk type keukeninrichting. De drie zakjes bio kruidenzaden stellen je in staat om verschillende smaken en aroma's aan je gerechten toe te voegen. Verrijk je pasta's met de frisse basilicum, geef je stoofschotels een mediterrane twist met tijm en maak je salades compleet met de verfijnde smaak van peterselie. Met de Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set geniet je elke dag van verse en smaakvolle kruiden, rechtstreeks uit je eigen keuken!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Geen bloemen, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set bloeit gehele jaar. 

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set groeit maximaal tot 10 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Bio Keukenkruiden 1 Set vind je 3 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.