Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter

Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter

Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter is de perfecte keuze voor liefhebbers van verse, smaakvolle kervel, zelfs tijdens de koude wintermaanden. Deze winterkervel heeft een uitstekende vorstbestendigheid en kan worden gezaaid van maart tot half oktober in de volle grond. Je kunt de zaden breedwerpig zaaien of in regels, afhankelijk van je voorkeur. Wat dit ras bijzonder maakt, is dat het speciaal geschikt is om in september en oktober te zaaien. Dit betekent dat je kunt genieten van heerlijke kervel gedurende de herfst en winter. De Vertissimo-variëteit is robuust en kan redelijk vorst verdragen, waardoor je een constante toevoer van verse kervel hebt, zelfs als de temperatuur daalt. De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter is een must-have voor elke tuinier die graag verse kruiden verbouwt, zelfs in de koudere maanden. Voeg deze winterkervel toe aan je tuin en geniet van de heerlijke smaak en aromatische geur die deze plant te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter

De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter bloeit . 

De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter is . Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Kervel Vertissimo, Brusselse Winter vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.