Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese

Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese is een heerlijke winterwortel die perfect is om te kweken in uw moestuin. Deze wortelen kunnen worden geplant vanaf half maart tot begin juni in de volle grond. Het is aan te raden om de zaden op regels te zaaien en eventueel iets uit te dunnen voor de beste resultaten. Wat deze wortelen echt speciaal maakt, zijn de handige pilletjes. Deze pilletjes maken het zaaien gemakkelijker en zorgen ervoor dat de zaden gelijkmatig worden verspreid. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de zaden na het zaaien goed vochtig worden gehouden. Bij droog weer is het dus aan te raden om regelmatig water te geven om ervoor te zorgen dat de zaden goed kunnen ontkiemen en groeien. De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese is een betrouwbare keuze voor tuiniers van alle niveaus. Met hun sappige, zoete smaak en knapperige textuur zijn deze wortelen perfect om te gebruiken in verschillende gerechten. Voeg ze toe aan stoofschotels, rooster ze in de oven of geniet er gewoon rauw van als een gezonde snack. Met deze winterwortelen kunt u het hele jaar door genieten van verse en smaakvolle groenten uit eigen tuin.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese bloeit Nvt. 

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Pilstar Wortelen Winter Flakkeese vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.